Monday, May 14, 2012

De Palma KL : Streghening Goverment through Capacity Development of the BCS Cadre Officials of Bangladesh

Minggu ni minggu terakhir officer2 dr Bangladesh ni di Malaysia.. Dorang dtg ke sini nk belajar cemana pemerintahan dan pentadbiran Malaysia.. Relax la sket utk beberapa minggu sebelum beberapa batch masuk.. Yang tak sanggup berulang sejam 1 perjalanan ke sini..

Tapi byk yg aku belajar.. High level government servant dr Bangladesh dtg sini, bayar mahal2 sbb nk belajar mcm mana cara pentadbiran di Malaysia.. Tapi org kat malaysia ni sendiri tak tahu nk bersyukur lg..

Mana2 yg selama ni kite igt kerajaan x wat ape2, sbnrnya, bermacam strategy.. planning.. mmg best!.. so byk jgk la ilmu2 aku dpt kt sini membantu aku jwp soalan exam PTD sabtu baru ni..

Ape pon, I'm proud to be Malaysian!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger templates

Blogger news