Wednesday, June 20, 2012

Otak Tengah??

Beberapa hari lepas, pg melawat anak kawan di ofis lama.. Dia bercerita berkenaan otak tengah.. Menurut nya, sbnrnya semasa kite dlm perut, hanya otak tengah yg berinteraksi, dan bertindak...

Aku masih lg membuat sedikit kajian berkenaan penggunaan otak tengah ini. Ape yg aku jumpa setakat ni, di Malaysia sendiri byk program2 utk mengaktifkan semula otak tengah ni. Hasil nya, anak2 kite boleh membaca, meneka huruf, warna, dengan menutup mata! Dasyat! Subhanallah.. sgt kagum dan teruja.. terus aku mencari next class ujung bulan ni... Sket lg nk register untuk bujang ibu.. skali br teringat, 30/6 ada seminar Dr Azizan! 1/7 birthday damia... So kene pg next class la gitu..

Ok, next entry akan aku ceritakan detail berkenaan otak tengah ni.. Wow.. aku sgt teruja..

----------------------------

(11/11/12)

Hasil study yang berbulan2.. Alhamdulillah aku dah punya Center Midbrain Training... Aku adalah satu satunya franchise Melayu dibawah MBM Midbrain Master...

Target aku adalah untuk berkongsi ilmu yang ada kepada seluruh anak bangsa demi agama dan negara..

Boleh lawati website kami di

www.generasikugenius.com

Sila LIKE FB fanpage kami : http://www.facebook.com/GenerasikuGenius

Kepada sesiapa yang tinggal di sekitar Seri Kembangan bolehlah menghubungi atau hadir ke center kami di No. 31 Tingkat 1, Jln PUJ 3/3, Tmn Puncak Jalil,
3300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
enquiry@generasikugenius.com  |  www.facebook.com/GenerasikuGenius  |  +6019-2752901

6 comments:

DuD said...

woii..ajak la aku

DuD said...

oii..ajak la aku

Cinta Misteri said...

Alhamdulillah...saya dahpun mengaktifkan otak tengah anak saya tahun lepas. kini dia berusia 9 tahun. saya berpuas hati dgn prestasi akademiknya, sekarang sering dpt no.1.
Kini dia lepbh fokus melakukan setiap pekerjaan, yg lebih terharu apabila dia sudah tak leka menunaikan solat, minta disunatkan tahun lepas sbb tak mahu berada di barisan belakang dgn kanak2 yg lain.

harap boleh kongsi pengalaman..

iema zain said...

Dud : anakmu br 2 thn.. tunggu dulu na..

Cinta Misteri: Wah.. membuatkan saya teruja untuk menghantar anak saya.. insyaAllah..

Cinta Misteri said...

kalau berminat tengok kebolehan anak saya, singgah lah ke blog saya. search di bahagian Catagories : Otak manusia

iema zain said...

Saya ada msg awk di fb, dapat tak?.. Memang semua ini sesuatu yang amat menakjubkan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger templates

Blogger news